τροχαιο σερρεσ σημερα

Ο 35χρονος οδηγός ενός ΙΧ. έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε μεταλλικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο.


Serres Polynekro Troxaio Me Treis Nekroys Kai Tesseris Traymaties Sth Nea Mpafra

Οι προπονήσεις των ακαδημιών μας ξεκινάνε.

τροχαιο σερρεσ σημερα. Τέσσερις οι νεκροί από τροχαίο δυστύχημα -Κατέληξε ένας τραυματίας ΕΛΛΑΔΑ 13082021 1857 Τραγωδία στη Βουλγαρία. ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. Στο ατύχημα εμπλέκονταν ένα φορτηγό κι ένα αυτοκίνητο.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας 51χρονος σε τροχαίο με μοτοποδήλατο στον Λευκώνα Σερρών. Τραγωδία στις Σέρρες. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 55χρονος έπεσε σε τάφρο αποστράγγισης υδάτων με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ενώ προκλήθηκε και πυρκαγιά στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Κυριακή 07 Ιουλίου 2019 1615. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 06012018 στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Χορτερού - Κοίμησης στις Σέρρες. Μια 19χρονη και ένας 28χρονος είναι τα θύματα από το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λάρισα ενώ τραγική σύμπτωση είναι πως ο αδερφός της κοπέλας είχε σκοτωθεί επίσης σε ατύχημα.

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν άνδρα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Σερρών-Χρυσοπηγής. ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΛΛΑΔΑ 21082021 1232 Τραγικό τροχαίο στη Μεθώνη. 20 Ιουλίου 2021 2343.

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 28 και 29 Αυγούστου 2021. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο epilogestv το συμβάν σημειώθηκε Περισσότερα. Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα κοντά στο Νοσοκομείο Σερρών στο ύψος της Νεφροδυναμικης στο 2ο χιλ Σερρών.

Σύμφωνα με την αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης το όχημα που οδηγούσε ο ηλικιωμένος άνδρας αρχικά. Δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 64χρονος εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. αυτοκινήτου που έπεσε σε αρδευτική τάφρο στην επαρχιακή οδό Κρύας Βρύσης - Εσώβαλτων Πέλλας.

Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στις Σέρρες. Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ που ανήκει στην κατηγορία Αστυνομία και εδρεύει στην περιοχή Σέρρες. ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΑΡΧΕΙΟ.

Nεκρός εντοπίστηκε 46χρονος οδηγός ΙΧ. Τη ζωή του έχασε στις 4 τα ξημερώματα ένας 62χρονος στις Σέρρες. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 62χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Νεκρός 46χρονος ύστερα από πτώση του αυτοκινήτου του σε τάφρο. Ένας άνδρας ηλικίας 71 ετών βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα στο 21ο χλμ της επαρχιακής οδού Σερρών- Άνω Βροντούς. ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.

Σοκαριστικό τροχαίο στις Σέρρες με τραυματισμό ενός μικρού παιδιούΣοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις Σέρρες το μεσημέρι της Τρίτης 248 όταν ένα τετράχρονο παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Αυτοκίνητο έπεσε σε καφετέρια - Νεκρός 53χρονος. 1700 - 1800 Δημοτικό Στάδιο Σερρών Λεπτομέρειες εκδήλωσης.

Τρεις νεκροί ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στις Σέρρες. Στο 56ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Σερρών - Καβάλας ΙΧΕ. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο έξω από την πόλη των Σερρών όταν ένας 55χρονος μοτοσικλετιστής υπό άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε τσιμεντένιο στηθαίο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Νεκρός σε τροχαίο μαζί με τον γιο του Ελληνας πρωταθλητής του μπρα ντε φερ. Το δυστύχημα συνέβη όταν ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή που οδηγούσε 52χρονος μοτοσυκλετιστής στην επαρχιακή οδό Κερκίνης-Λιβαδιάς Σερρών. Μηχανάκι παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος του Σχηματαρίου το μεσημέρι της Δευτέρας με απολογισμό έναν νεκρό κι έναν σοβαρά τραυματία. Νεκρός 52χρονος οδηγός μοτοσικλέτας 20072021 ΕΛΛΑΔΑ Βόλος. Σοβαρό τροχαίο κοντά στο Νοσοκομείο.

01Σεπ1700 1800 ΓΣ Σέρρες93.


Eikones Sok Apo Troxaio Stis Serres Aytokinhto Sfhnw8hke Katw Apo Ntalika Nekros O Odhgos


Serres Deite Fwtografies Apo To Troxaio Atyxhma Poy Egine Shmera Sto Leykwna Serraikanea Gr


Tragwdia Stis Serres Skotw8hkan Mprosta Sto Paidi Toys Ellada Eidhseis


Serres Troxaio Me Traymaties Sto Rodolibos


Serres Treis Nekroi Kai Tesseres Traymaties Apo Troxaio Dystyxhma Ellada Iefimerida Gr


Sokaristiko Troxaio Me Egklwbismenoys Traymaties Stis Serres News Gr


Serres Dyo Gynaikes Nekres Se 8anathforo Troxaio H Anakoinwsh Ths Astynomias Video


8anathforo Troxaio Stis Serres I X Sygkroysthke Me Lewforeio Ths El As


Serres Nekros 24xronos Se Troxaio To Aytokinhto Toy Xtyphse Se Dentra Kai Anetraph


8anathforo Troxaio Stis Serres Nekros 50xronos Me Mhxanh E8nos


Serres Troxaio Dystyxhma Me Tesseris Nekroys E8nos


Serres Polynekro Troxaio Sth Nea Mpafra Treis Nekroi Kai Tesseris Traymaties Fwto Video


Serres Polynekro Troxaio Dialy8hkan Ta Aytokinhta Binteo Serres Ant1 News


Serres Troxaio 24xronos Nearos Exase Th Zwh Toy Star Gr


Troxaio Archives Empisteutiko Gr


Serres Sokaristiko Troxaio Me Treis Nekroys In Gr


Serres Troxaio Atyxhma Me Ena Traymatia O Serraios


Serres Fwtografies Kai Binteo Apo To Polynekro Troxaio Sth Nea Mpafra


Serres Polynekro Troxaio Eliwse To Aytokinhto E8nos

Comments